Publikavimo data: 2024-06-09
Vaflinis stebuklingas pyragas
Jei norite paruošti skanų, nebrangų ir greitą desertą, vaflinis stebuklingas pyragas jums puikiai tiks. Traškūs, nerauginti vafliniai pyragaičiai, pamirkyti saldžiame kreme, pagamintame iš plakto sutirštinto pieno ir sviesto, puikiai papildo vienas kitą. O dėl sodraus skrudintų žemės riešutų, kuriais apibarstytas kiekvienas pyragas, skonio pyragas tampa beprotiškai gardus. Šį desertą paruošti taip lengva ir paprasta, kad su juo gali susidoroti kiekvienas.
Žingsnis 1
Kondensuotą pieną ir sviestą plakite mikseriu iki vientisos masės. Šiek tiek susmulkinkite skrudintus žemės riešutus. Pirmąjį pyragą sudėkite į didelį plokščią lėkštę ir aptepkite kremu, tada uždenkite antruoju pyragu, taip pat apteptu kremu ir apibarstytu žemės riešutais. Taip kremu aptepkite visus tortus ir apibarstykite žemės riešutais kas antrą tortą.
Žingsnis 2
Tik viršutinę torto plutą reikia ne iš karto aptepti kremu, o uždėti plokščią lėkštę ir šiek tiek pasunkinti. Dėkite tortą į šaldytuvą 2 valandoms. Po to tortą išimkite, viršų ir šonus aptepkite kremu ir apibarstykite žemės riešutais.
Kategorijos