Vaflių vamzdeliai iš keptuvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vaflių vamzdeliai iš keptuvės

Mano močiutė ir mama kepdavo traškius vaflius sovietinėse vaflinėse, bet aš kepu daugiafunkcinėje keptuvėje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
375 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaflių vamzdeliai iš keptuvės Žingsnis 1
Vandens vonelėje ištirpinkite sviestą ir cukrų.

Žingsnis 2

Vaflių vamzdeliai iš keptuvės Žingsnis 2
Tada suplakite naminius vištų kiaušinius su vanile. Į šiltą naminį sviestą įmaišykite plaktus naminius kiaušinius, kvietinius miltus.Tada užminkykite tešlą. Pabaigoje įmaišykite šiek tiek cinamono ir imbiero.

Žingsnis 3

Vaflių vamzdeliai iš keptuvės Žingsnis 3
Šaukštu tolygiai paskirstykite nedidelį kiekį tešlos (apie 1-2 valgomuosius šaukštus) po kepimo skardos paviršių ir kepkite kiekvieną vaflį, kol taps auksinis. Kiekvieną vaflį kepiau apie 2-3 minutes.

Žingsnis 4

Vaflių vamzdeliai iš keptuvės Žingsnis 4
Išimkite iškepusį vaflį ir, kol jis dar neatvėso, greitai susukite į vamzdelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos