Publikavimo data: 2024-06-08
Vaflių vamzdeliai iš keptuvės
Mano močiutė ir mama kepdavo traškius vaflius sovietinėse vaflinėse, bet aš kepu daugiafunkcinėje keptuvėje.
Žingsnis 1
Vandens vonelėje ištirpinkite sviestą ir cukrų.
Žingsnis 2
Tada suplakite naminius vištų kiaušinius su vanile. Į šiltą naminį sviestą įmaišykite plaktus naminius kiaušinius, kvietinius miltus.Tada užminkykite tešlą. Pabaigoje įmaišykite šiek tiek cinamono ir imbiero.
Žingsnis 3
Šaukštu tolygiai paskirstykite nedidelį kiekį tešlos (apie 1-2 valgomuosius šaukštus) po kepimo skardos paviršių ir kepkite kiekvieną vaflį, kol taps auksinis. Kiekvieną vaflį kepiau apie 2-3 minutes.
Žingsnis 4
Išimkite iškepusį vaflį ir, kol jis dar neatvėso, greitai susukite į vamzdelį.
Kategorijos