Vaisių ir uogų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Vaisių ir uogų pyragas

Receptas, kurį naudoju jau seniai. Pyragas šiek tiek panašus į sūrio pyragą, bet lengvesnis ir puresnis.
Gaminimo laikas
101 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaisių ir uogų pyragas Žingsnis 1
Persijokite miltus ir sudėkite atšaldytą, smulkiai supjaustytą sviestą. Įmuškite kiaušinį ir cukrų ir greitai užminkykite tešlą. Dėkite ją į šaldytuvą 30-40 minučių.

Žingsnis 2

Paruoškite įdarą. Viską, išskyrus vaisius, sumaišykite blenderiu. Persikus supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Vaisių ir uogų pyragas Žingsnis 3
Tešlą sudėkite į 25 cm skersmens formą ir išsklaidykite rankomis. Padarykite 2-3 cm apvadą. Dugną subadykite šakute, tada išdėliokite persikus ir uogas. Viršų užpildykite varškės mase ir 45 min. pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos