Publikavimo data: 2024-06-24
Vaisių ir uogų pyragas
Receptas, kurį naudoju jau seniai. Pyragas šiek tiek panašus į sūrio pyragą, bet lengvesnis ir puresnis.
Žingsnis 1
Persijokite miltus ir sudėkite atšaldytą, smulkiai supjaustytą sviestą. Įmuškite kiaušinį ir cukrų ir greitai užminkykite tešlą. Dėkite ją į šaldytuvą 30-40 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Viską, išskyrus vaisius, sumaišykite blenderiu. Persikus supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Tešlą sudėkite į 25 cm skersmens formą ir išsklaidykite rankomis. Padarykite 2-3 cm apvadą. Dugną subadykite šakute, tada išdėliokite persikus ir uogas. Viršų užpildykite varškės mase ir 45 min. pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę.
Kategorijos