Vaisių ir uogų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Vaisių ir uogų pyragas

Receptas, kurį naudoju jau seniai. Pyragas šiek tiek panašus į sūrio pyragą, bet lengvesnis ir puresnis.
Gaminimo laikas
101 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Vaisių ir uogų pyragas Žingsnis 1
Persijokite miltus ir sudėkite atšaldytą, smulkiai supjaustytą sviestą. Įmuškite kiaušinį ir cukrų ir greitai užminkykite tešlą. Dėkite ją į šaldytuvą 30-40 minučių.

Žingsnis 2

Paruoškite įdarą. Viską, išskyrus vaisius, sumaišykite blenderiu. Persikus supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Vaisių ir uogų pyragas Žingsnis 3
Tešlą sudėkite į 25 cm skersmens formą ir išsklaidykite rankomis. Padarykite 2-3 cm apvadą. Dugną subadykite šakute, tada išdėliokite persikus ir uogas. Viršų užpildykite varškės mase ir 45 min. pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos