Vaisių ir uogų želė su arbūzu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vaisių ir uogų želė su arbūzu

Gaivus vaisių želė desertas karštuoju vasaros sezonu patiks ne tik vaikams, bet ir suaugusiesiems. Šio recepto privalumas - didelė vaisių įvairovė, taigi ir visiems reikalingi vitaminai. Jei norite, be šiame recepte pateiktų vaisių, galite pridėti ir bet kokių kitų.
Gaminimo laikas
400 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
40 kcal.
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Vaisių ir uogų želė su arbūzu Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą, suberkite cukrų ir pastatykite sirupą ant viryklės. Tuo tarpu želatiną užpilkite 100 ml kambario temperatūros vandens ir palikite 10 minučių išbrinkti. Išspauskite pusę citrinos ir kartu su želatina supilkite į sirupą.

Žingsnis 2

Vaisių ir uogų želė su arbūzu Žingsnis 2
Viską maišykite, kol visi ingredientai ištirps. Išjunkite dujas ir palikite 10 minučių atvėsti. Uždenkite dubenį folija, supilkite visus vaisius ir uogas, atsargiai išmaišykite ir supilkite želė sirupą.

Žingsnis 3

Vaisių ir uogų želė su arbūzu Žingsnis 3
Išlyginkite paviršių ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba per naktį, kol sutirštės. Kai želė bus paruošta, apverskite indą ant lentelės ar lėkštės ir atsargiai išimkite indą, saugodami, kad nepažeistumėte indo. Vaisių ir uogų želė paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, želė desertai, įspūdingas receptas, egzotika, paprastas, popietės užkandis, vynuogių sezonas, želė, be įprastų alergenų, receptų knyga, želė su uogomis

Kategorijos