Vaisių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vaisių pyragas

Ryškus vaisių skonis labai harmoningai dera su švelniu šokoladiniu sausainiu.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Vaisių pyragas Žingsnis 1
Kremui sumaišykite 15 g kakavos, 20 g cukraus ir 20 g miltų. Sudėkite šiuos sausus ingredientus į karštą pieną ir maišykite, kol sutirštės.

Žingsnis 2

Vaisių pyragas Žingsnis 2
Išplakite 4 kiaušinių baltymus ir įberkite žiupsnelį druskos. Kai baltymai taps putų puta, suberkite 65 g cukraus. Plakite, kol susidarys minkštos viršūnės.

Žingsnis 3

Vaisių pyragas Žingsnis 3
Išplakite 4 kiaušinių trynius ir 35 g cukraus. Sujunkite abu mišinius, atsargiai maišydami mentele.

Žingsnis 4

Vaisių pyragas Žingsnis 4
Į šį mišinį persijokite 60 g miltų ir 20 g kakavos. Švelniai išmaišykite. Įpilkite 15 g augalinio aliejaus.

Žingsnis 5

Vaisių pyragas Žingsnis 5
Biskvitą kepkite 175 laipsnių temperatūroje 30 minučių. Supjaustykite į kelis pyragėlius.

Žingsnis 6

Vaisių pyragas Žingsnis 6
Supjaustykite vaisius.

Žingsnis 7

Vaisių pyragas Žingsnis 7
Surinkite pyragą. Biskvito gabalėlius aptepkite kremu ir sluoksniuokite su vaisiais.

Žingsnis 8

Vaisių pyragas Žingsnis 8
Papuoškite torto viršų ir šonus. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos