Publikavimo data: 2025-08-17
Vaisių pyragas
Ryškus vaisių skonis labai harmoningai dera su švelniu šokoladiniu sausainiu.
Žingsnis 1
Kremui sumaišykite 15 g kakavos, 20 g cukraus ir 20 g miltų. Sudėkite šiuos sausus ingredientus į karštą pieną ir maišykite, kol sutirštės.
Žingsnis 2
Išplakite 4 kiaušinių baltymus ir įberkite žiupsnelį druskos. Kai baltymai taps putų puta, suberkite 65 g cukraus. Plakite, kol susidarys minkštos viršūnės.
Žingsnis 3
Išplakite 4 kiaušinių trynius ir 35 g cukraus. Sujunkite abu mišinius, atsargiai maišydami mentele.
Žingsnis 4
Į šį mišinį persijokite 60 g miltų ir 20 g kakavos. Švelniai išmaišykite. Įpilkite 15 g augalinio aliejaus.
Žingsnis 5
Biskvitą kepkite 175 laipsnių temperatūroje 30 minučių. Supjaustykite į kelis pyragėlius.
Žingsnis 6
Supjaustykite vaisius.
Žingsnis 7
Surinkite pyragą. Biskvito gabalėlius aptepkite kremu ir sluoksniuokite su vaisiais.
Žingsnis 8
Papuoškite torto viršų ir šonus. Gero apetito!
Kategorijos