Publikavimo data: 2025-08-20
Vaisių salotos "Fantazija"
Vaisių salotos paprastai patiekiamos prie desertų stalo. Jos gaminamos iš obuolių, melionų, vynuogių, ananasų, apelsinų, kivių ir kitų uogų bei vaisių. Tokios salotos gardinamos jogurtu arba dedama medaus ir riešutų. Siūlome paruošti vaisių salotas pagal mūsų receptą ir patiekti jas su sūriu prie pagrindinio patiekalo. Saldžiarūgštis obuolių ir apelsinų derinys puikiai papildys šventinio stalo mėsos ar žuvies patiekalus.
Žingsnis 1
Riešutų branduolius sumalkite peiliu arba kočėlu. Užtenka juos tik lengvai susmulkinti, o ne sumalti į smulkius trupinius.
Žingsnis 2
Tada nuluptus obuolius ir apelsiną supjaustykite 1-2 cm dydžio kubeliais. Taip pat nepjaustykite per smulkiai, kad daržovės nebūtų per sultingos.
Žingsnis 3
Sutarkuokite kietąjį sūrį ir giliame dubenyje sumaišykite supjaustytus obuolius, apelsinus, graikinius riešutus ir sūrį. Pagardinkite majonezu ir druska pagal skonį. Švelniai išmaišykite.
Kategorijos