Vaisių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Vaisių skrebučiai

Vaisiai - puikus priedas prie skrebučių. Tai gaivus ir sultingas užkandis. Patiekalo skonis gali keistis pagal nuotaiką. Priklausomai nuo vaisių ir uogų rinkinio, skrebučiai gali pasirodyti ir saldūs, ir rūgštūs. O atrodo jie taip gražiai, kad primena tortą. Tokį patiekalą galima patiekti kaip desertą arbatos vakarėliui.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Vaisių skrebučiai Žingsnis 1
Duoną iškepkite skrudintuve arba paskrudinkite keptuvėje. Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies, sudėkite duonos riekes. Po 1-2 minučių apverskite jas ir apkepkite iš kitos pusės. Apkeptas duonos riekes sudėkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Vaisių skrebučiai Žingsnis 2
Baigkite ruošti skrebučius. Varškę ant skrebučio užtepkite tolygiu, gana storu sluoksniu. Supjaustykite kivį, bananą ir nuluptą apelsiną plonais griežinėliais. Dėkite juos ant skrebučio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos