Publikavimo data: 2024-06-15
Vaisių skrebučiai
Vaisiai - puikus priedas prie skrebučių. Tai gaivus ir sultingas užkandis. Patiekalo skonis gali keistis pagal nuotaiką. Priklausomai nuo vaisių ir uogų rinkinio, skrebučiai gali pasirodyti ir saldūs, ir rūgštūs. O atrodo jie taip gražiai, kad primena tortą. Tokį patiekalą galima patiekti kaip desertą arbatos vakarėliui.
Žingsnis 1
Duoną iškepkite skrudintuve arba paskrudinkite keptuvėje. Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies, sudėkite duonos riekes. Po 1-2 minučių apverskite jas ir apkepkite iš kitos pusės. Apkeptas duonos riekes sudėkite į lėkštę.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti skrebučius. Varškę ant skrebučio užtepkite tolygiu, gana storu sluoksniu. Supjaustykite kivį, bananą ir nuluptą apelsiną plonais griežinėliais. Dėkite juos ant skrebučio.
Kategorijos