Vaivorykštinio upėtakio filė su brokolių tyre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vaivorykštinio upėtakio filė su brokolių tyre

Norint paruošti originalią šventinę vakarienę, nebūtina pirkti egzotiškų produktų! Tereikia pakeisti įprastą žuvies gaminimo būdą, o klasikinę virtų bulvių košę pakeisti brokolių koše. Dėl to, kad žuvis iškepa greičiau nei mėsa, o brokoliams taip pat nereikia specifinio terminio apdorojimo, patiekalo ruošimui nesugaišite daug laiko!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Vaivorykštinio upėtakio filė su brokolių tyre Žingsnis 1
Upėtakį perpjaukite ir nulupkite žvynus.

Žingsnis 2

Vaivorykštinio upėtakio filė su brokolių tyre Žingsnis 2
Atskirkite brokolius ir virkite, kol žiedynai suminkštės. Supilkite grietinėlę ir trintuvu išplakite tyrę.

Žingsnis 3

Vaivorykštinio upėtakio filė su brokolių tyre Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite upėtakius, įberkite druskos ir pipirų. Kiekvieną gabalėlį kepkite 3-4 minutes.

Žingsnis 4

Vaivorykštinio upėtakio filė su brokolių tyre Žingsnis 4
Paskirstykite gautą košę ir ant viršaus uždėkite upėtakių filė. Papuoškite žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos