Publikavimo data: 2025-08-18
Vaivorykštinio upėtakio filė su brokolių tyre
Norint paruošti originalią šventinę vakarienę, nebūtina pirkti egzotiškų produktų! Tereikia pakeisti įprastą žuvies gaminimo būdą, o klasikinę virtų bulvių košę pakeisti brokolių koše. Dėl to, kad žuvis iškepa greičiau nei mėsa, o brokoliams taip pat nereikia specifinio terminio apdorojimo, patiekalo ruošimui nesugaišite daug laiko!
Žingsnis 1
Upėtakį perpjaukite ir nulupkite žvynus.
Žingsnis 2
Atskirkite brokolius ir virkite, kol žiedynai suminkštės. Supilkite grietinėlę ir trintuvu išplakite tyrę.
Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite upėtakius, įberkite druskos ir pipirų. Kiekvieną gabalėlį kepkite 3-4 minutes.
Žingsnis 4
Paskirstykite gautą košę ir ant viršaus uždėkite upėtakių filė. Papuoškite žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos