Vamzdeliai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vamzdeliai keptuvėje

Vafliniai vamzdeliai buvo vienas populiariausių sovietinių desertų. Mažai kas žino, kad vaflių raštas ne veltui primena bičių korį. Jo užduotis - neleisti įdarui ištekėti. Tačiau skanėstui nebūtina suteikti kortelių formą. Kai po ranka neturite vaflinės, saldžiųjų vamzdelių galite pasigaminti keptuvėje. Pagrindas kepamas ant sauso, šalto paviršiaus, o tada karštas susukamas į vamzdelius. Gaunasi skanu ir nelabai kaloringa. Juos galite užpildyti kremu, aplieti šokoladu arba patiekti su ledais.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
59 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vamzdeliai keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite cukrų, sviestą, vanilinį cukrų, baltymus iki vientisos masės. Supilkite pieną ir miltus. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Vamzdeliai keptuvėje Žingsnis 2
Paruoškite mėgintuvėlius. Į keptuvės, kuri turi būti šalta, vidurį plonu sluoksniu dėkite šaukštą tešlos. Kepkite ant silpnos ugnies, kol taps auksinės spalvos. Išimkite mentele ir, kai bus karšti, susukite į vamzdelius. Tą patį padarykite su likusia tešla.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos