Vamzdeliai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vamzdeliai keptuvėje

Vafliniai vamzdeliai buvo vienas populiariausių sovietinių desertų. Mažai kas žino, kad vaflių raštas ne veltui primena bičių korį. Jo užduotis - neleisti įdarui ištekėti. Tačiau skanėstui nebūtina suteikti kortelių formą. Kai po ranka neturite vaflinės, saldžiųjų vamzdelių galite pasigaminti keptuvėje. Pagrindas kepamas ant sauso, šalto paviršiaus, o tada karštas susukamas į vamzdelius. Gaunasi skanu ir nelabai kaloringa. Juos galite užpildyti kremu, aplieti šokoladu arba patiekti su ledais.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
59 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Vamzdeliai keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite cukrų, sviestą, vanilinį cukrų, baltymus iki vientisos masės. Supilkite pieną ir miltus. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Vamzdeliai keptuvėje Žingsnis 2
Paruoškite mėgintuvėlius. Į keptuvės, kuri turi būti šalta, vidurį plonu sluoksniu dėkite šaukštą tešlos. Kepkite ant silpnos ugnies, kol taps auksinės spalvos. Išimkite mentele ir, kai bus karšti, susukite į vamzdelius. Tą patį padarykite su likusia tešla.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, pyragaičių desertai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, popietės užkandis, retro naujieji metai, receptų knyga, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos