Vamzdeliniai vafliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Vamzdeliniai vafliai

Vamzdeliniai vafliai yra mėgstamiausi vaikystėje. Kiekviena mama ir močiutė žino traškių vamzdelinių vaflių receptą. Elektrinė vaflinė, skirta suktiniams vafliams gaminti, buvo perduodama iš kartos į kartą. Pagrindinis vaflių akcentas yra jų forma. Tešla vaflinėje tampa sausa ir traški. Kai paruoštas produktas nuimamas nuo karšto paviršiaus, lieka vos kelios sekundės, kad pluta įgautų vamzdelio formą. Priešingu atveju produktas taps trapus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
405 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
38 g
Alergenai: Žemės riešutai, karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, maisto priedai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vamzdeliniai vafliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Margariną ištirpinkite ant ugnies, vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje. Leiskite atvėsti. Suberkite cukrų ir vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius. Ištirpinkite sodą su actu ir įmaišykite į tešlą. Supilkite miltus. Viską kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Vamzdeliniai vafliai Žingsnis 2
Iškepkite vaflius. Įkaitinkite vaflinę, sudėkite į ją tešlos porciją, uždarykite dangtį ir kepkite, kol paruduos. Karštą vaflį išimkite peiliu, padėkite ant lygaus paviršiaus ir greitai susukite į vamzdelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos