Publikavimo data: 2024-04-08
Vamzdeliniai vafliai
Vamzdeliniai vafliai yra mėgstamiausi vaikystėje. Kiekviena mama ir močiutė žino traškių vamzdelinių vaflių receptą. Elektrinė vaflinė, skirta suktiniams vafliams gaminti, buvo perduodama iš kartos į kartą. Pagrindinis vaflių akcentas yra jų forma. Tešla vaflinėje tampa sausa ir traški. Kai paruoštas produktas nuimamas nuo karšto paviršiaus, lieka vos kelios sekundės, kad pluta įgautų vamzdelio formą. Priešingu atveju produktas taps trapus.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Margariną ištirpinkite ant ugnies, vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje. Leiskite atvėsti. Suberkite cukrų ir vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius. Ištirpinkite sodą su actu ir įmaišykite į tešlą. Supilkite miltus. Viską kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite vaflius. Įkaitinkite vaflinę, sudėkite į ją tešlos porciją, uždarykite dangtį ir kepkite, kol paruduos. Karštą vaflį išimkite peiliu, padėkite ant lygaus paviršiaus ir greitai susukite į vamzdelį.
Kategorijos