Publikavimo data: 2025-08-17
Vaniliniai keksiukai su serbentų confit ir maskarponės kremu
Vaniliniai keksiukai su serbentų įdaru ir maskarponės sūrio kremu yra amerikietiškas kepinys. Keksiukai iš oro, bet drėgnos tešlos, saldžiarūgščio serbentų uogienės įdaro ir saldaus sviestinio kremo dangtelio - visa tai sukuria nepamirštamą desertą.
Žingsnis 1
Cukrų ir sviestą plakite mikseriu, kol taps balti ir purūs. Po vieną įmuškite kiaušinius ir toliau plakite. Tada įmaišykite vanilės ekstraktą, pieną ir druską ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir dalimis suberkite į tešlą. Vėl plakite iki vientisos masės. Pripildykite keksiukų formeles iki ¾ tešlos.
Žingsnis 3
Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepkite keksiukus 20-25 minutes. Dantų krapštuku patikrinkite, ar keksiukai iškepę, nes jis turi būti sausas. Paruoštus atvėsinkite.
Žingsnis 4
Paruoštų keksiukų viduryje padarykite įdubimą įdarui. Konditeriniu maišeliu užpildykite keksiukų duobutes serbentų džemu.
Žingsnis 5
Kremui išsukite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir vanilės ekstraktu. Tada supilkite grietinėlę ir dar šiek tiek suplakite mikseriu. Papuoškite keksiukus paruoštu kremu išspausdami jį iš konditerinio maišelio.
Kategorijos