Publikavimo data: 2024-05-25
Vaniliniai rageliai su grietine
Iš vaikystės pažįstami pyragaičiai su uogiene ir riešutais. Nedaug yra moterų, kurios nėra bandžiusios jo kepti. Ir jis pateisina save. Laimi skoniu, papuošia arbatos ar kavos staliuką ir taip svaigiai kvepia vanile. Su jais galima jaukiai pasisėdėti šeimos rate ar tarp draugų, o jiems kepti nereikia pirkti brangių produktų.
Žingsnis 1
Sutarkuokite margariną ir kartu su druska suberkite į miltus. Mišinį sumalkite iki smulkių trupinių. Tada įmaišykite šaltą grietinę ir vanilę ir išminkykite tešlą. Suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms ar net nakčiai.
Žingsnis 2
Riešutus sumaišykite su cukrumi ir suberkite į uogienę ar džemą. Padalykite tešlą į lygias dalis (apie 8 rutuliukus). Kiekvieną iš jų iškočiokite į apskritimą ir padalykite į 6 trikampius. Ant plačiosios kiekvieno jų dalies dėkite įdaro ir suvyniokite iki plonojo krašto.
Žingsnis 3
Dėkite bandeles ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol iškeps.
Kategorijos