Vaniliniai rageliai su grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vaniliniai rageliai su grietine

Iš vaikystės pažįstami pyragaičiai su uogiene ir riešutais. Nedaug yra moterų, kurios nėra bandžiusios jo kepti. Ir jis pateisina save. Laimi skoniu, papuošia arbatos ar kavos staliuką ir taip svaigiai kvepia vanile. Su jais galima jaukiai pasisėdėti šeimos rate ar tarp draugų, o jiems kepti nereikia pirkti brangių produktų.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
416 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaniliniai rageliai su grietine Žingsnis 1
Sutarkuokite margariną ir kartu su druska suberkite į miltus. Mišinį sumalkite iki smulkių trupinių. Tada įmaišykite šaltą grietinę ir vanilę ir išminkykite tešlą. Suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms ar net nakčiai.

Žingsnis 2

Vaniliniai rageliai su grietine Žingsnis 2
Riešutus sumaišykite su cukrumi ir suberkite į uogienę ar džemą. Padalykite tešlą į lygias dalis (apie 8 rutuliukus). Kiekvieną iš jų iškočiokite į apskritimą ir padalykite į 6 trikampius. Ant plačiosios kiekvieno jų dalies dėkite įdaro ir suvyniokite iki plonojo krašto.

Žingsnis 3

Vaniliniai rageliai su grietine Žingsnis 3
Dėkite bandeles ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos