Vaniliniai sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Vaniliniai sausainiai

Iš minimalaus kiekio paprastų ingredientų paruošiamas labai skanus vanilinis sausainis arbatai. Sausainiai yra švelnūs, saldūs ir kvapnūs. Be to, tokius sausainius labai lengva ir greita paruošti. Jei norite, į tešlą galite įmaišyti apelsino ar citrinos žievelės, vanilės ar cinamono. Sausainiai gaunasi rausvi, gražūs ir labai skanūs.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
389 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
48 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaniliniai sausainiai Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, kepimo miltelius, druską ir suminkštintą sviestą. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Vaniliniai sausainiai Žingsnis 2
Į kiaušinių ir sviesto mišinį įmaišykite vanilę.

Žingsnis 3

Vaniliniai sausainiai Žingsnis 3
Suberkite persijotus miltus, gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Vaniliniai sausainiai Žingsnis 4
Tešla turi būti vientisa, be gumulėlių.

Žingsnis 5

Vaniliniai sausainiai Žingsnis 5
Kepimo skardą ar kitą tinkamą formą išklokite kepimo popieriumi ir šaukštu paskirstykite tešlą. Kepkite sausainius 10-12 minučių iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje.

Žingsnis 6

Vaniliniai sausainiai Žingsnis 6
Išimkite iš orkaitės, palikite kelias minutes pastovėti ant kepimo skardos ir padėkite ant grotelių atvėsti. Išimkite sausainius iš pergamento ir perkelkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos