Publikavimo data: 2024-05-25
Vaniliniai varškės vafliai
Kai namų šeimininkė neturi laiko ruošti sudėtingų desertų, gali padėti toks saldumynas kaip varškės vafliai. Jau kepant visi namai prisipildys vanilės ir sviesto aromato. Varškė vafliuose suteiks tešlai švelnesnę tekstūrą, jau nekalbant apie papildomą mums naudingų baltymų kiekį. Virėjai, kurie dar tik pradeda dirbti su tešla, galės susidoroti su vaflių ruošimu.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir plakite plaktuvu, kol kiaušiniai taps balti, o cukrus ištirps.
Žingsnis 2
Varškę pertrinkite per sietelį ir sudėkite į kiaušinių masę, išmaišykite. Supilkite pieną, išmaišykite, tada supilkite kambario temperatūros ištirpintą sviestą ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 3
Suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite šakute. Prieš kepdami palikite tešlą 10 minučių pailsėti. Įjunkite elektrinį grilį ir, kai jis įkais, silikoniniu šepetėliu patepkite saulėgrąžų aliejumi. Šaukštu ištepkite 1/4 paruoštos tešlos ir uždenkite kepsninę. Tada tokiomis pačiomis porcijomis iškepkite likusią tešlą.
Kategorijos