Vanilinis zefyras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Vanilinis zefyras

Vanilinis zefyras yra neįtikėtinai švelnus ir lengvas skanėstas, kuriuo mėgaujasi ir suaugusieji, ir vaikai. Jis ne tik labai skanus, bet ir naudingas. Jį galima valgyti net laikantis dietos, nes zefyrai laikomi mažai kalorijų turinčiu skanėstu. Jis padeda iš organizmo pašalinti toksinus, gerina kraujotaką, didina gyvybingumą. Desertą galima lengvai pasigaminti namuose. Pagrindinių recepto komponentų sąrašas nedidelis: cukrus, želė medžiaga (agaras, pektinas arba želatina), vanilė.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
33 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.35/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vanilinis zefyras Žingsnis 1
Paruoškite sirupą. Supilkite cukrų į 350 ml šilto vandens ir išmaišykite. Kaitinkite vandenį ir cukrų ant kaitlentės, kol pasidarys sirupas. Į sirupą supilkite išbrinkusią želatiną ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Vanilinis zefyras Žingsnis 2
Įmaišykite zefyrus. Gautą skystį nukelkite nuo ugnies ir iš karto maišykite mikseriu 7 minutes. Įpilkite citrinos rūgšties, plakite dar 5 minutes. Plakant įmaišykite vanilę ir sodą, plakite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 3

Vanilinis zefyras Žingsnis 3
Suformuokite zefyrus ir palikite, kad sustingtų. Tirštą zefyrų masę sudėkite į mažas formeles arba ant pergamento su vamzdelio maišeliu ir palikite sustingti 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos