Publikavimo data: 2025-08-20
Varškės avižinių dribsnių blynas su kiviais
Avižinių dribsnių blynai - ne tik skanūs, greiti, bet ir labai sveiki pusryčiai. Jį galima paruošti su įvairiais įdarais. Aš turiu vaisių. Kaip pagrindą dažniausiai naudoju avižinius dribsnius, bet man labiau patinka avižiniai miltai. Taip avižinių dribsnių blynas gaunasi daug minkštesnis.
Žingsnis 1
Sumaišykite varškę, kiaušinį, avižinius miltus, pieną, saldiklį, vaniliną.
Žingsnis 2
Keptuvę patepkite trupučiu augalinio aliejaus, gerai įkaitinkite. Supilkite mišinį į karštą keptuvę, uždenkite dangčiu ir sumažinkite kaitrą iki mažos. Kepkite 7 minutes iš vienos pusės.
Žingsnis 3
Apverskite blyną į kitą pusę ir kepkite dar 7 minutes.
Kategorijos