Publikavimo data: 2025-08-18
Varškės keksas, kuris nesugenda savaitę
Pagal šį receptą dėl krakmolo gaunamas labai minkštas, lengvas, purus ir trapus pyragas. Šiuos keksiukus visada lengva pagaminti ir jie išlieka švieži net po savaitės.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinius, cukrų, vanilę ir suminkštintą sviestą. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Kitame dubenyje sumaišykite miltus, bulvių krakmolą ir sodą.
Žingsnis 3
Sudėkite abi dalis kartu, gerai išmaišykite. Mišinys turi būti lipnus ir riebus.
Žingsnis 4
Keksiukų formą ištepkite sviestu, pabarstykite miltais.
Žingsnis 5
Keksiukus kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos