Publikavimo data: 2024-02-04
Varškės keksas su vaniliniu cukrumi receptas
Varškės keksiukai parduodami beveik kiekvienoje kepyklėlėje, tačiau juos lengva pasigaminti ir patiems. Naudodamiesi paprastu, žingsnis po žingsnio pateikiamu varškės keksiukų kepimo orkaitėje receptu, pasigaminsite gardžių naminių kepinių. Jis išeis dar geresnis nei parduotuvėje. Keksiukams imkite 9 % riebumo varškę - taip jie išeis kreminiai ir orūs. Varškės keksiukus geriau kepkite silikoninėse formelėse, kad iškepusius juos būtų galima lengvai išimti.
Žingsnis 1
Visus produktus paruoškite iš anksto, kad ruošiant maistą jie būtų kambario temperatūros. Varškę pertrinkite per sietelį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Pradėkite ruošti tešlą. Sviestą, cukrų ir vanilinį cukrų išsukite iki purios masės. Sudėkite kiaušinius ir toliau plakite iki vientisos masės. Sudėkite varškę ir dar kartą išmaišykite. norėdami pagreitinti gaminimo procesą, produktus suplakite mikseriu arba trintuvu.
Žingsnis 3
Į atskirą dubenį suberkite miltus, druską, kepimo miltelius ir išmaišykite. Pradėkite pilti mišinį į tešlą ir kruopščiai išmaišykite. Turėtų gautis masė, kurios konsistencija būtų panaši į tirštos grietinės konsistenciją. Pačioje pabaigoje sudėkite sultenes ir tešlą išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Formeles ištepkite augaliniu aliejumi. Į jas sudėkite keksiukus, pripildydami formeles iki pusės. Kepkite apie 35 minutes. Iškeptus keksiukus palikite 10 minučių atvėsti, tada išimkite iš formelių ir patiekite. Keksiukų paruošimą patikrinkite mediniu pagaliuku - jei ant jo neliks žalios tešlos, kepinys paruoštas!
Žingsnis 5
Kad pyragas būtų dar švelnesnis, pabarstykite jį cukraus pudra. Taip pat galite naudoti įvairias valgomas dekoracijas, pavyzdžiui, karoliukus.
Kategorijos