Publikavimo data: 2025-08-19
Varškės pudingas garintuve
Šiais laikais pudingas nėra naujovė. Jį gamina visų pasaulio šalių šeimininkės. Tačiau Anglijoje iki šių dienų išliko pagrindinė pudingo gaminimo su visais šeimos nariais tradicija. Be to, yra ir įdomi pranašystė - į pudingo tešlą įmaišoma sagė arba žiedas, ir jei į ją patenka sagė, visus metus būsi jaunikis, o jei patenka žiedas, būsi vedęs.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinius ir cukrų, gerai išmaišykite, galite naudoti mikserį. Įmaišykite ištirpintą sviestą. Supilkite sultenes ir persijotus miltus.
Žingsnis 2
Mišinį išmaišykite iki grietinės tirštumo ir konsistencijos, tada atsargiai supilkite į ryžių dubenį, iš anksto išteptą sviestu. Jei garintuve neturite ryžių dubenėlio, gerai sudrėkinkite pergamento lakštą, tada nusunkite vandenį ir juo uždenkite įprasto garintuvo indo dugną ir šonus, kur galėsite sudėti varškės masę. Pudingą garintuve virkite apie 45-50 minučių, tada palikite garintuve uždengtą dangčiu dar 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Norėdami išimti paruoštą pudingą iš ryžių dubens, pirmiausia silikonine mentele perbraukite per šonus ir apverskite dubenį ant lėkštės. Atvėsusį pudingą pabarstykite cukraus pudra.
Kategorijos