Varškės pudingas garintuve pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Varškės pudingas garintuve

Šiais laikais pudingas nėra naujovė. Jį gamina visų pasaulio šalių šeimininkės. Tačiau Anglijoje iki šių dienų išliko pagrindinė pudingo gaminimo su visais šeimos nariais tradicija. Be to, yra ir įdomi pranašystė - į pudingo tešlą įmaišoma sagė arba žiedas, ir jei į ją patenka sagė, visus metus būsi jaunikis, o jei patenka žiedas, būsi vedęs.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Varškės pudingas garintuve Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinius ir cukrų, gerai išmaišykite, galite naudoti mikserį. Įmaišykite ištirpintą sviestą. Supilkite sultenes ir persijotus miltus.

Žingsnis 2

Varškės pudingas garintuve Žingsnis 2
Mišinį išmaišykite iki grietinės tirštumo ir konsistencijos, tada atsargiai supilkite į ryžių dubenį, iš anksto išteptą sviestu. Jei garintuve neturite ryžių dubenėlio, gerai sudrėkinkite pergamento lakštą, tada nusunkite vandenį ir juo uždenkite įprasto garintuvo indo dugną ir šonus, kur galėsite sudėti varškės masę. Pudingą garintuve virkite apie 45-50 minučių, tada palikite garintuve uždengtą dangčiu dar 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Varškės pudingas garintuve Žingsnis 3
Norėdami išimti paruoštą pudingą iš ryžių dubens, pirmiausia silikonine mentele perbraukite per šonus ir apverskite dubenį ant lėkštės. Atvėsusį pudingą pabarstykite cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vaizdo įrašo receptas, pudingas, receptų knyga

Kategorijos