Varškės sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Varškės sausainiai

Švelnūs varškės sausainiai yra mėgstamas vaikų ir jų tėvų skanėstas. Traškūs sausainiai su aukso spalvos plutele bus puikus priedas prie arbatos vakarėlio visai šeimai. Sausainių pagrindas - varškė. Šis pieno produktas garsėja naudingomis medžiagomis: baltymais, vitaminais ir laktobacilomis, kurios labai svarbios mūsų žarnynui.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varškės sausainiai Žingsnis 1
Į gilų dubenį suberkite cukrų ir ištirpintą sviestą.

Žingsnis 2

Varškės sausainiai Žingsnis 2
Įmaišykite cukrų ir sviestą iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Varškės sausainiai Žingsnis 3
Sudėkite varškę į ingredientų dubenį.

Žingsnis 4

Varškės sausainiai Žingsnis 4
Sumaišykite varškę su sviesto ir cukraus mišiniu.

Žingsnis 5

Varškės sausainiai Žingsnis 5
Į tą patį dubenį įmuškite vištienos kiaušinius ir įpilkite raugo.

Žingsnis 6

Varškės sausainiai Žingsnis 6
Dar kartą išmaišykite tešlą.

Žingsnis 7

Varškės sausainiai Žingsnis 7
Suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite tešlą.

Žingsnis 8

Varškės sausainiai Žingsnis 8
Iš tešlos suformuokite sausainius, sudėkite juos ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 9

Varškės sausainiai Žingsnis 9
Dėkite sausainius į 180 °C įkaitintą orkaitę 20-30 minučių, kol jie taps auksinės spalvos. Po to sausainius išimkite iš orkaitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos