Publikavimo data: 2024-04-02
Varškės sausainiai
Švelnūs varškės sausainiai yra mėgstamas vaikų ir jų tėvų skanėstas. Traškūs sausainiai su aukso spalvos plutele bus puikus priedas prie arbatos vakarėlio visai šeimai. Sausainių pagrindas - varškė. Šis pieno produktas garsėja naudingomis medžiagomis: baltymais, vitaminais ir laktobacilomis, kurios labai svarbios mūsų žarnynui.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį suberkite cukrų ir ištirpintą sviestą.
Žingsnis 2
Įmaišykite cukrų ir sviestą iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Sudėkite varškę į ingredientų dubenį.
Žingsnis 4
Sumaišykite varškę su sviesto ir cukraus mišiniu.
Žingsnis 5
Į tą patį dubenį įmuškite vištienos kiaušinius ir įpilkite raugo.
Žingsnis 6
Dar kartą išmaišykite tešlą.
Žingsnis 7
Suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite tešlą.
Žingsnis 8
Iš tešlos suformuokite sausainius, sudėkite juos ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 9
Dėkite sausainius į 180 °C įkaitintą orkaitę 20-30 minučių, kol jie taps auksinės spalvos. Po to sausainius išimkite iš orkaitės.
Kategorijos