Publikavimo data: 2024-05-19
Varškės sūrio pyragas
Patyrę virėjai mano, kad tikrą sūrio pyragą galima pagaminti tik iš gero kreminio sūrio. Šiandien sužinosite, kaip orkaitėje iš kokybiškos riebios varškės pasigaminti paprastą, bet ne mažiau gardų naminį varškės pyragą iš varškės. Svarbiausia ją gerai išplakti. Papasakosime, kaip tai padaryti žingsnis po žingsnio.
Žingsnis 1
Paruoškite plutą. Į sutrintus sausainius sudėkite sviestą ir išmaišykite iki vientisos masės. Tolygiu sluoksniu paskleiskite jį ant aliejumi patepto kepimo popieriaus kepimo formoje. Sutrinkite jį į tolygų sluoksnį. Palikite nedidelį kraštelį, kad įdaras neišsilietų per plutos kraštą.
Žingsnis 2
Dėkite plutą į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių. Išjunkite orkaitę, atidarykite dureles ir leiskite plutai atvėsti.
Žingsnis 3
Užvirinkite vandenį. Jo prireiks vandens voniai.
Žingsnis 4
Kol pyragas aušta, paruoškite varškės mišinį. Varškę, grietinę, grietinę, paprastą cukrų ir vanilę sudėkite į gilų dubenį ir labai gerai išmaišykite mikseriu nedideliu greičiu. Palaipsniui į varškės mišinį įmuškite kiaušinius, toliau gerai maišydami rankomis.
Žingsnis 5
Paruoškite sūrio pyragą. Iš orkaitės išimkite atvėsusią torto formą, jos dugną uždenkite folija ir įdėkite į gilų dubenį. Į šį indą supilkite verdantį vandenį. Taip sukursite vandens vonią. Ant pyrago užtepkite varškės mišinio. Pašaukite jį į 160 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 80 minučių.
Žingsnis 6
Išjunkite orkaitę ir palikite sūrio pyragą atvėsti uždarytoje orkaitėje.
Kategorijos