Varškės sūrio pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Varškės sūrio pyragas

Patyrę virėjai mano, kad tikrą sūrio pyragą galima pagaminti tik iš gero kreminio sūrio. Šiandien sužinosite, kaip orkaitėje iš kokybiškos riebios varškės pasigaminti paprastą, bet ne mažiau gardų naminį varškės pyragą iš varškės. Svarbiausia ją gerai išplakti. Papasakosime, kaip tai padaryti žingsnis po žingsnio.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.81/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varškės sūrio pyragas Žingsnis 1
Paruoškite plutą. Į sutrintus sausainius sudėkite sviestą ir išmaišykite iki vientisos masės. Tolygiu sluoksniu paskleiskite jį ant aliejumi patepto kepimo popieriaus kepimo formoje. Sutrinkite jį į tolygų sluoksnį. Palikite nedidelį kraštelį, kad įdaras neišsilietų per plutos kraštą.

Žingsnis 2

Varškės sūrio pyragas Žingsnis 2
Dėkite plutą į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių. Išjunkite orkaitę, atidarykite dureles ir leiskite plutai atvėsti.

Žingsnis 3

Varškės sūrio pyragas Žingsnis 3
Užvirinkite vandenį. Jo prireiks vandens voniai.

Žingsnis 4

Varškės sūrio pyragas Žingsnis 4
Kol pyragas aušta, paruoškite varškės mišinį. Varškę, grietinę, grietinę, paprastą cukrų ir vanilę sudėkite į gilų dubenį ir labai gerai išmaišykite mikseriu nedideliu greičiu. Palaipsniui į varškės mišinį įmuškite kiaušinius, toliau gerai maišydami rankomis.

Žingsnis 5

Varškės sūrio pyragas Žingsnis 5
Paruoškite sūrio pyragą. Iš orkaitės išimkite atvėsusią torto formą, jos dugną uždenkite folija ir įdėkite į gilų dubenį. Į šį indą supilkite verdantį vandenį. Taip sukursite vandens vonią. Ant pyrago užtepkite varškės mišinio. Pašaukite jį į 160 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 80 minučių.

Žingsnis 6

Išjunkite orkaitę ir palikite sūrio pyragą atvėsti uždarytoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos