Varškės sūrio štrudelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Varškės sūrio štrudelis

Strudelis - tai iš neraugintos, plonai iškočiotos ir ištemptos tešlos kepamas vyniotinis su vaisių, daržovių ar uogų įdaru. Šiam pyragui nėra griežtų įdaro pasirinkimo reikalavimų. Norėdami išlaikyti figūrą, sluoksniuotos tešlos štrudelį galite paruošti su varške. Kad desertas būtų sultingas ir orus, geriau naudoti mielinę sluoksniuotą tešlą. Jos šaldytos galite nusipirkti beveik bet kurioje parduotuvėje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varškės sūrio štrudelis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite varškę su cukrumi, vanile, vienu kiaušiniu.

Žingsnis 2

Varškės sūrio štrudelis Žingsnis 2
Suformuokite štrudelį ir iškepkite. Atšildytą sluoksnį ant kepimo skardos šiek tiek ištempkite rankomis, patepkite sviestu. Ant viršaus sudėkite įdarą. Antrąjį sluoksnį supjaustykite 3-4 cm pločio juostelėmis. Jas tolygiai sudėkite ant įdaro. Viršų aptepkite likusiu kiaušiniu. Pirštais arba šakutės galiuku lengvai suspauskite pyrago kraštus. Varškės štrudelį kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos