Varškės užkandis ant skrebučių su ridikėliais ir įvairiais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Varškės užkandis ant skrebučių su ridikėliais ir įvairiais riešutais

Varškės užkandis ant skrebučių su ridikėliais ir įvairiais yra Europos virtuvės patiekalas. XV a. Europoje buvo sugalvota kaip užkandį patiekti nedideles užtepėles su skrebučiais. Į šias užtepėles įėjo varškė, mėsa, vaisiai, daržovės ir daugelis kitų maisto produktų. Viena iš užtepėlių rūšių yra varškės užtepėlė su ridikėliais ir riešutais. Varškė suteikia švelnią tekstūrą, ridikėliai - pikantišką skonį, o riešutai - traškumą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Varškės užkandis ant skrebučių su ridikėliais ir įvairiais riešutais Žingsnis 1
Paskrudinkite skrudintos duonos riekes ant grilio keptuvės, kol jos taps traškios. Varškę sutrinkite šakute arba sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Varškės užkandis ant skrebučių su ridikėliais ir įvairiais riešutais Žingsnis 2
Ridikėlius sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į varškę. Įdėkite smulkintų riešutų, pieno, druskos ir cukraus pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad druska ir cukrus ištirptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos