Publikavimo data: 2025-08-19
Vasario 23 d. pyragas
Tortas - puiki dovana, kurią galite pasigaminti savo virtuvėje. Viskas paruošiama paprastai ir greitai.
Žingsnis 1
Sumaišykite cukrų, kiaušinį, sviestą ir pastatykite ant vidutinės ugnies, užvirkite, bet neužvirkite, nukelkite nuo ugnies ir suberkite sodą.
Žingsnis 2
Kai mišinys atvės, supilkite miltus ir užminkykite tešlą, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 3
Iškočiokite 4 mm storio tešlą ir naudodami formą suformuokite formą, dėkite į įkaitintą 170 laipsnių orkaitę kelioms minutėms, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Paruoškite kremą, sumaišykite kreminį sūrį, cukraus pudrą ir grietinėlę, šiek tiek suplakite mikseriu. Puode sumaišykite avietes, cukrų ir agarą, pastatykite ant viryklės, užvirinkite ir atvėsinkite.
Žingsnis 5
Tortą sumontuokite į konditerinį maišelį be antgalio įdėdami aviečių įdarą, o į maišelį su apvaliu antgaliu - grietinėlę. Ant torto užtepkite kremo ir sudėkite įdarą, tada uždėkite kitą tortą ir vėl užtepkite kremo.
Kategorijos