Vasario 23 d. pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vasario 23 d. pyragas

Tortas - puiki dovana, kurią galite pasigaminti savo virtuvėje. Viskas paruošiama paprastai ir greitai.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
284 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Vasario 23 d. pyragas Žingsnis 1
Sumaišykite cukrų, kiaušinį, sviestą ir pastatykite ant vidutinės ugnies, užvirkite, bet neužvirkite, nukelkite nuo ugnies ir suberkite sodą.

Žingsnis 2

Vasario 23 d. pyragas Žingsnis 2
Kai mišinys atvės, supilkite miltus ir užminkykite tešlą, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 3

Vasario 23 d. pyragas Žingsnis 3
Iškočiokite 4 mm storio tešlą ir naudodami formą suformuokite formą, dėkite į įkaitintą 170 laipsnių orkaitę kelioms minutėms, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Vasario 23 d. pyragas Žingsnis 4
Paruoškite kremą, sumaišykite kreminį sūrį, cukraus pudrą ir grietinėlę, šiek tiek suplakite mikseriu. Puode sumaišykite avietes, cukrų ir agarą, pastatykite ant viryklės, užvirinkite ir atvėsinkite.

Žingsnis 5

Vasario 23 d. pyragas Žingsnis 5
Tortą sumontuokite į konditerinį maišelį be antgalio įdėdami aviečių įdarą, o į maišelį su apvaliu antgaliu - grietinėlę. Ant torto užtepkite kremo ir sudėkite įdarą, tada uždėkite kitą tortą ir vėl užtepkite kremo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos