Publikavimo data: 2024-05-20
Vasaros spalvinga tortilija su kiauliena ir pupelėmis
Toks sotus, bet nepaprastai skanus meksikietiškas patiekalas kaip tortilija gali pareikalauti šiek tiek darbo, tačiau rezultatas sužavės net išrankiausio gurmano receptorius. Tai naminės tešlos, iki aukso spalvos iškeptos mėsos, taip pat sūrio, šviežių žolelių ir daržovių skonis su lengvu čili pipirų kartumu. Be viso to, patiekale gausu ne tik skonio, bet ir visų maistinių medžiagų - nuo baltymų iki vitaminų ir antioksidantų.
Žingsnis 1
Miltus supilkite į dubenį, suberkite druską ir vandenį ir maišykite, kol tešla susijungs. Palikite ją 10 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsą, tada svogūną ir kepkite ant silpnos ugnies, kol iškeps.
Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite kubeliais, aitriąją papriką - mažais gabalėliais, o sūrį sutarkuokite.
Žingsnis 4
Iš likusios tešlos iškočiokite ploną sluoksnį ir apkepkite iš abiejų pusių ant sausos keptuvės.
Žingsnis 5
Ant tortilijos dėkite žalumynų, mėsos, pupelių, sūrio, pomidorų, aitriųjų paprikų ir užlenkite kraštus.
Kategorijos