Publikavimo data: 2024-06-09
Vegetariški avižiniai dribsniai su migdolų pienu
Avižiniai dribsniai yra klasikiniai angliški pusryčiai, kuriuos mėgo pats Šerlokas Holmsas. Tačiau ne visi mėgsta paprastus nesaldintus avižinius dribsnius ant vandens, todėl klasikiniai pusryčiai patyrė daugybę pokyčių, įskaitant pritaikymus skirtingoms gyvenimo realijoms, pavyzdžiui, vegetariškus avižinius dribsnius su migdolų pienu, kuriuose nėra nė lašo gyvūninės kilmės produktų.
Žingsnis 1
Supilkite kokosų pieną į puodą ir užvirinkite. Tada šiek tiek sumažinkite ugnį ir į pieną suberkite avižinius dribsnius. Virkite košę apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Nuluptą bananą supjaustykite griežinėliais. Nukelkite košę nuo viryklės ir įpilkite šiek tiek medaus, kad būtų saldesnė. Ant viršaus išdėliokite šviežių bananų griežinėlius.
Kategorijos