Vegetariški avižiniai dribsniai su migdolų pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Vegetariški avižiniai dribsniai su migdolų pienu

Avižiniai dribsniai yra klasikiniai angliški pusryčiai, kuriuos mėgo pats Šerlokas Holmsas. Tačiau ne visi mėgsta paprastus nesaldintus avižinius dribsnius ant vandens, todėl klasikiniai pusryčiai patyrė daugybę pokyčių, įskaitant pritaikymus skirtingoms gyvenimo realijoms, pavyzdžiui, vegetariškus avižinius dribsnius su migdolų pienu, kuriuose nėra nė lašo gyvūninės kilmės produktų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vegetariški avižiniai dribsniai su migdolų pienu Žingsnis 1
Supilkite kokosų pieną į puodą ir užvirinkite. Tada šiek tiek sumažinkite ugnį ir į pieną suberkite avižinius dribsnius. Virkite košę apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Vegetariški avižiniai dribsniai su migdolų pienu Žingsnis 2
Nuluptą bananą supjaustykite griežinėliais. Nukelkite košę nuo viryklės ir įpilkite šiek tiek medaus, kad būtų saldesnė. Ant viršaus išdėliokite šviežių bananų griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos