Velykų kuličas duonos keptuvėje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Velykų kuličas duonos keptuvėje receptas

Nuomonės apie Velykų pyragų ruošimą išsiskiria. Vieni sako, kad kuličius nuo pradžios iki galo reikia gaminti savo rankomis, įdedant į juos kuo daugiau energijos. Tačiau kitiems nėra jokios ypatingos reikšmės, kaip bus ruošiami kuličiai. Svarbiausia, kad jis būtų naminis ir labai skanus. Mūsų Velykų kuličo receptas duonkepėje padės jums įvykdyti šias paprastas sąlygas.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
313 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
44 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Velykų kuličas duonos keptuvėje receptas Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo ir persijokite miltus.

Žingsnis 2

Velykų kuličas duonos keptuvėje receptas Žingsnis 2
Į duonkepės dugną suberkite mieles, suberkite miltus, cukrų, druską, vaniliną ir minkštą sviestą. Įmuškite kiaušinius, supilkite apelsinų sultis ir į dozatorių suberkite sultenes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, kepimas su vaisiais ir uogomis, desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pyragai, saldūs pyragai, receptų knyga, bananų pyragai, pyragai su grietine, kepimas su grietine, pyragai su kiaušiniu, desertai su grietine, kepimas su kiaušiniu, sviesto pyragai, kepimas su vaisiais

Kategorijos