Publikavimo data: 2024-02-04
Velykų kuličas duonos keptuvėje receptas
Nuomonės apie Velykų pyragų ruošimą išsiskiria. Vieni sako, kad kuličius nuo pradžios iki galo reikia gaminti savo rankomis, įdedant į juos kuo daugiau energijos. Tačiau kitiems nėra jokios ypatingos reikšmės, kaip bus ruošiami kuličiai. Svarbiausia, kad jis būtų naminis ir labai skanus. Mūsų Velykų kuličo receptas duonkepėje padės jums įvykdyti šias paprastas sąlygas.
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo ir persijokite miltus.
Žingsnis 2
Į duonkepės dugną suberkite mieles, suberkite miltus, cukrų, druską, vaniliną ir minkštą sviestą. Įmuškite kiaušinius, supilkite apelsinų sultis ir į dozatorių suberkite sultenes.
Kategorijos