Vienos dešros skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vienos dešros skrebučiai

Skrudinta duona su Vienos dešrelėmis yra sotus patiekalas, kurį galima patiekti atskirai arba kartu su daržovių salotomis. Šiuose karštuose sumuštiniuose duonos pagrindas įdarytas dešrelėmis ir pomidorų padažu, o tada iškeptas orkaitėje su kiaušiniu. Vienos dešreles išrado mėsininkas, persikėlęs iš Frankfurto į Vieną, o šie miestai iki šiol ginčijasi dėl teisės vadintis jų tėvyne. Frankfurte dešrelės buvo gaminamos nuo viduramžių, tačiau būtent Vienoje jos pradėtos gaminti iš jautienos ir kiaulienos mišinio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Vienos dešros skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite dešrelių padažą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite dešreles ir kepkite, kol lengvai paruduos. Tada į keptuvę su dešrelėmis sudėkite pomidorus. Troškinkite ant vidutinės ugnies apie 3-4 minutes. Tada nukelkite nuo ugnies ir leiskite šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 2

Vienos dešros skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite bandeles. Išimkite trupinius iš bandelių ir sudėkite juos į atskirą dubenį. Rankomis sutrinkite į trupinius. Į trupinius įmuškite kiaušinį ir išmaišykite iki vientisos masės. Į mišinį supilkite grietinėlę ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 3

Vienos dešros skrebučiai Žingsnis 3
Sudėkite skrebučius. Pripildykite bandeles dešrelių ir pomidorų mišiniu ir sudėkite jas ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Aptepkite skrebučius kiaušiniu ir džiūvėsėliais ir kepkite 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos