Publikavimo data: 2024-02-04
Vienos vafliai ant kefyro receptas
Minkšti Vienos vafliai yra silpnoji saldumynų vieta. O jei į šį gardų oro desertą įdėsite grietinėlės, uogų ir mėgstamų priedų, nė nepastebėsite, kaip greitai ir nepastebimai jie dings iš lėkštės. Jums padės žingsnis po žingsnio elektrinės vaflinės receptas ir valios stiprybė nesuvalgyti visų vaflių iš karto.
Žingsnis 1
Iš anksto iš šaldytuvo išimkite kefyrą, sviestą ir kiaušinius. Paruoškite elektrinę vaflinę.
Žingsnis 2
Kiaušinius ir cukrų plakite plaktuvu iki putų. Supilkite kefyrą ir lengvai išmaišykite.
Žingsnis 3
Persijokite miltus į gilų dubenį, suberkite sodą, druską ir kepimo miltelius.
Žingsnis 4
Kiaušinių ir kefyro mišinį supilkite į miltų mišinį, tada kruopščiai išmaišykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Sviestą šiek tiek ištirpinkite ir atvėsinkite, supilkite į tešlą ir gerai išmaišykite plaktuvu. Tešla turi būti vidutinio tirštumo, glotni ir vientisa. Jei tešla per tiršta, atskieskite ją šiltu vandeniu.
Žingsnis 6
Gerai įkaitinkite elektrinę vaflinę ir į kiekvieną langelį įdėkite po tris šaukštus tešlos. Kepkite vaflius, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos