Publikavimo data: 2024-05-25
Vietnamietiški daržovių nam nam ritinėliai.
Nem - tai vietnamietiškas patiekalas, įdarytas šviežiausiomis daržovėmis su žolelėmis ir pupelių daigais, suvyniotais į ryžių popierių. Šių suktinukų prieskoniai taip pat labai apetitiški: žuvies padažas, česnakai, aitriosios paprikos ir rūgštusis laimas. Jei norite nustebinti savo svečius ar artimuosius rafinuotais Azijos virtuvės patiekalais, šis užkandis tikrai padės. Į nemes galima dėti mėsos ir jūros gėrybių, tačiau šiame recepte jos yra vegetariškos.
Žingsnis 1
Supjaustykite morkas ir salierus plonais griežinėliais. Apšlakstykite actu, pagal skonį pagardinkite druska ir palikite 30 minučių. Nuvalykite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykite su morkomis, salierais, pupelių daigais ir žolelėmis.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą: sutrinkite česnaką su aitriąja paprika ir cukrumi. Įpilkite laimo sulčių, žuvies padažo ir 2 valgomuosius šaukštus vandens.
Žingsnis 4
Ant lapų paskleiskite daržovių mišinį, kiekvieną suktinuką apšlakstykite šaukšteliu padažo. Padėkite suktinuką ant lėkštės su likusiu padažu. Paruošta.
Kategorijos