Vietnamietiški šamai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vietnamietiški šamai

Šis žuvies gaminimo receptas labai populiarus Vietname. Jo esmė - citrinžolė. Žuvis būna kvapni, o dėl virimo garuose ji netenka daugumos riebalų pertekliaus. Taip galima paruošti bet kokią žuvį.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Suskirstykite žuvį į kepsnius.

Žingsnis 2

Vietnamietiški šamai Žingsnis 2
Citrinžolės stiebą sutrinkite kočėlu ir smulkiai supjaustykite. Susmulkinkite česnaką ir aštriąją papriką. Viską sumaišykite, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Vietnamietiški šamai Žingsnis 3
Apšlakstykite žuvį gautu marinatu ir palikite šaldytuve 3 valandoms.

Žingsnis 4

Garinkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos