Publikavimo data: 2024-09-17
Vietnamo stiliaus žuvis
Tradicinis vietnamietiškas žuvies gaminimo receptas. Dažniausiai ruošiama ant medžio anglies. Tinka bet kokia žuvis (skumbrė, jūros ešerys, lydeka). Ji būna labai sultinga ir skani.
Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite citrinžolę, susmulkinkite aitriąją papriką, kumkatas perpjaukite per pusę. Jei naudojate citriną, užteks kelių griežinėlių.
Žingsnis 2
Išvalykite žuvį, išimkite vidų ir iš abiejų pusių padarykite keletą įpjovimų. Pasūdykite, papipirinkite ir sudėkite ant folijos. Į vidų įdėkite dalį kumkvatų, citrinžolių ir aitriosios paprikos. Likusią dalį sudėkite ant viršaus.
Žingsnis 3
Suvyniokite žuvį į foliją ir 30 minučių pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę. Ją galima kepti ant žarijų.
Kategorijos