Virtas ešerys su aštriosiomis paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Virtas ešerys su aštriosiomis paprikomis

Jūros ešerys yra skorpenų grupei priklausanti žuvis, todėl negalima painioti jūros ešerio su upės ešeriu. Tai visiškai skirtingos žuvų rūšys. Jūros ešerių mėsa yra daug kartų sveikesnė.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtas ešerys su aštriosiomis paprikomis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite raudonąją ir žaliąją papriką. Paprikas perpjaukite išilgai, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais šiaudeliais. Taip išvirtos paprikos atrodys estetiškiau.

Žingsnis 2

Virtas ešerys su aštriosiomis paprikomis Žingsnis 2
Sumaišykite sojų padažą ir sezamų aliejų.

Žingsnis 3

Virtas ešerys su aštriosiomis paprikomis Žingsnis 3
Aptepkite ešerius aliejaus ir sojų padažo mišiniu. Viršų apibarstykite tarkuotu imbieru.

Žingsnis 4

Virtas ešerys su aštriosiomis paprikomis Žingsnis 4
Žuvį sudėkite į garintuvą, o ant žuvies uždėkite supjaustytas paprikas. Uždenkite ir garinkite dvidešimt minučių.

Žingsnis 5

Virtas ešerys su aštriosiomis paprikomis Žingsnis 5
Kvapnūs ir pikantiški jūros ešeriai jau paruošti. Išimkite dubenį su jūros ešeriais iš garintuvo.

Žingsnis 6

Virtas ešerys su aštriosiomis paprikomis Žingsnis 6
Perkelkite žuvį į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos