Publikavimo data: 2024-06-23
Virtas ešerys su aštriosiomis paprikomis
Jūros ešerys yra skorpenų grupei priklausanti žuvis, todėl negalima painioti jūros ešerio su upės ešeriu. Tai visiškai skirtingos žuvų rūšys. Jūros ešerių mėsa yra daug kartų sveikesnė.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite raudonąją ir žaliąją papriką. Paprikas perpjaukite išilgai, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais šiaudeliais. Taip išvirtos paprikos atrodys estetiškiau.
Žingsnis 2
Sumaišykite sojų padažą ir sezamų aliejų.
Žingsnis 3
Aptepkite ešerius aliejaus ir sojų padažo mišiniu. Viršų apibarstykite tarkuotu imbieru.
Žingsnis 4
Žuvį sudėkite į garintuvą, o ant žuvies uždėkite supjaustytas paprikas. Uždenkite ir garinkite dvidešimt minučių.
Žingsnis 5
Kvapnūs ir pikantiški jūros ešeriai jau paruošti. Išimkite dubenį su jūros ešeriais iš garintuvo.
Žingsnis 6
Perkelkite žuvį į lėkštę ir patiekite.
Kategorijos