Publikavimo data: 2024-06-12
Virtos lydekos
Žuvyje yra daug baltymų, kuriuos organizmas suvirškina vos per porą valandų. Todėl ji tokia populiari dietinėse mitybos programose. Tokiems patiekalams ruošti tinka lydekos - jos turi mažai kaulų ir riebalų. Ją galima kepti orkaitėje folijos ar polietileno rankovėje jos pačios sultyse, taip pat galima tiesiog išvirti. Jei norite ypatingo skonio, virkite lydeką su lauro lapais ir juodaisiais pipirais.
Žingsnis 1
Į verdantį vandenį sudėkite lydekų filė, lauro lapą, juodųjų pipirų žirnelius ir druskos pagal skonį.
Žingsnis 2
40-45 minutes kepkite lydekų filė ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Iškeptą lydekos filė dėkite į lėkštę, papuoškite špinatais, krapais ir vyšnių puselėmis.
Kategorijos