Virtos lydekos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Virtos lydekos

Žuvyje yra daug baltymų, kuriuos organizmas suvirškina vos per porą valandų. Todėl ji tokia populiari dietinėse mitybos programose. Tokiems patiekalams ruošti tinka lydekos - jos turi mažai kaulų ir riebalų. Ją galima kepti orkaitėje folijos ar polietileno rankovėje jos pačios sultyse, taip pat galima tiesiog išvirti. Jei norite ypatingo skonio, virkite lydeką su lauro lapais ir juodaisiais pipirais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virtos lydekos Žingsnis 1
Į verdantį vandenį sudėkite lydekų filė, lauro lapą, juodųjų pipirų žirnelius ir druskos pagal skonį.

Žingsnis 2

Virtos lydekos Žingsnis 2
40-45 minutes kepkite lydekų filė ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Virtos lydekos Žingsnis 3
Iškeptą lydekos filė dėkite į lėkštę, papuoškite špinatais, krapais ir vyšnių puselėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos