Publikavimo data: 2024-06-22
Visada sėkmingas "Silkė po kailiu".
Šios salotos labai mėgstamos mūsų šeimoje. Šiame recepte papasakosiu savo paruošimo paslaptis, kad patiekalas pavyktų tiesiog tobulai.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves, nusausinkite jas, suvyniokite į foliją (kiekvieną daržovę atskirai, nes jų kepimo laikas skiriasi) ir kepkite 200 °C temperatūroje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Kietai virtus kiaušinius virkite 12-15 minučių.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad pašalintumėte kartumą. Palikite svogūnus 30 minučių pastovėti ir nusausinkite.
Žingsnis 4
Silkę supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Sudėkite salotas sluoksniais. Pirmasis sluoksnis - bulvės, sutarkuotos smulkia tarka. Aptepkite majonezu, šiek tiek pasūdykite. Antrasis sluoksnis - smulkiai supjaustyta silkė, ant viršaus - svogūnas. Aptepkite majonezu. Trečias sluoksnis - smulkiai sutarkuotos morkos, majonezas, truputis druskos. Ketvirtas sluoksnis - smulkiai sutarkuoti kiaušiniai, majonezas, truputis druskos. Penktasis sluoksnis - smulkiai sutarkuoti burokėliai, majonezas, truputis druskos.
Žingsnis 6
Palikite salotas porai valandų, kad pritrauktų.
Kategorijos