Vištienos blauzdelės skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vištienos blauzdelės skrebučiai

Vištienos blauzdelės skrebučiai - sotus užkandis arba pusryčiai. Vištienos blauzdelės laikomos universaliu produktu, iš jų ruošiamos sriubos, antrieji patiekalai ir įvairūs užkandžiai. Didelis baltymų kiekis vištienos blauzdelėse prisotina organizmą ir stiprina žmogaus raumenis, todėl dažnai vištienos blauzdelės įtraukiamos į išsekimo ir raumenų nepakankamumo kamuojamų žmonių racioną.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos blauzdelės skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite vištienos blauzdelę. Į dubenį su vištienos blauzdelėmis sudėkite lauro lapą, druską, pipirus, česnaką ir grietinę. Viską išmaišykite. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite ant didelės ugnies. Sudėkite vištienos blauzdelę, sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir kepkite 10 minučių, kol taps auksinės spalvos. Supilkite į keptuvę vandenį ir troškinkite 25-30 minučių ant silpnos ugnies, kol išvirs.

Žingsnis 2

Vištienos blauzdelės skrebučiai Žingsnis 2
Apkepkite duoną. Sudėkite duonos riekes į sausą įkaitintą keptuvę ir kepkite ant didelės ugnies 3-5 minutes, kol jos taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Vištienos blauzdelės skrebučiai Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Vištienos blauzdelę išilgai supjaustykite nedideliais gabalėliais. Ant duonos sudėkite pomidorų griežinėlius, ant jų išdėliokite vištienos blauzdelės griežinėlius ir užpilkite troškinio padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos