Publikavimo data: 2024-06-15
Vištienos kepenėlių skrebučiai
Skrudinta duona su vištienos kepenėlėmis - tai soti ir sveika ryto pradžia. Produkte yra lengvai virškinamų baltymų, taip pat vitaminų A ir B12. Vištienos kepenėlės skatina odos ląstelių atsinaujinimą, gerina regėjimą, stabilizuoja nervų sistemos veiklą. Kokybiškas produktas turi būti elastingas, be pašalinių dėmelių, kraujagyslių, riebalinių sluoksnių ir kraujo krešulių. Kvapas šiek tiek saldokas. Vištienos kepenėlės skrudinimui turėtų būti pakepintos su svogūnais ir susmulkintos blenderiu.
Žingsnis 1
Apkepkite vištienos kepenėles. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite aliejų, įkaitinkite ir sudėkite smulkintą svogūną. Kepkite, kol paruduos, apie 5-7 minutes, tada sudėkite vištienos kepenėles. Pagardinkite druska ir kepkite 20 minučių. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Susmulkinkite vištienos kepenėles. Virtas vištienos kepenėles sudėkite į trintuvą, įdėkite sviesto ir susmulkinkite iki pašteto konsistencijos.
Žingsnis 3
Paskrudinkite skrebučius. Įdėkite duonos riekes į skrudintuvą ir skrudinkite, kol taps traškios. Tada perkelkite į lėkštę.
Žingsnis 4
Sudėkite vištienos kepenėlių skrebučius. Apkeptas duonos riekes aptepkite vištienos kepenėlių paštetu.
Kategorijos