Vištienos kepenėlių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Vištienos kepenėlių skrebučiai

Skrudinta duona su vištienos kepenėlėmis - tai soti ir sveika ryto pradžia. Produkte yra lengvai virškinamų baltymų, taip pat vitaminų A ir B12. Vištienos kepenėlės skatina odos ląstelių atsinaujinimą, gerina regėjimą, stabilizuoja nervų sistemos veiklą. Kokybiškas produktas turi būti elastingas, be pašalinių dėmelių, kraujagyslių, riebalinių sluoksnių ir kraujo krešulių. Kvapas šiek tiek saldokas. Vištienos kepenėlės skrudinimui turėtų būti pakepintos su svogūnais ir susmulkintos blenderiu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos kepenėlių skrebučiai Žingsnis 1
Apkepkite vištienos kepenėles. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite aliejų, įkaitinkite ir sudėkite smulkintą svogūną. Kepkite, kol paruduos, apie 5-7 minutes, tada sudėkite vištienos kepenėles. Pagardinkite druska ir kepkite 20 minučių. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Vištienos kepenėlių skrebučiai Žingsnis 2
Susmulkinkite vištienos kepenėles. Virtas vištienos kepenėles sudėkite į trintuvą, įdėkite sviesto ir susmulkinkite iki pašteto konsistencijos.

Žingsnis 3

Vištienos kepenėlių skrebučiai Žingsnis 3
Paskrudinkite skrebučius. Įdėkite duonos riekes į skrudintuvą ir skrudinkite, kol taps traškios. Tada perkelkite į lėkštę.

Žingsnis 4

Vištienos kepenėlių skrebučiai Žingsnis 4
Sudėkite vištienos kepenėlių skrebučius. Apkeptas duonos riekes aptepkite vištienos kepenėlių paštetu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos