Publikavimo data: 2024-06-23
Vištienos krūtinėlės skrebučiai
Vištienos krūtinėlė laikoma dietine mėsa, kurioje yra daugiausia baltymų, todėl ją renkasi sportininkai arba tie, kurie meta svorį ir augina raumenų masę. Baltoje mėsoje yra labai daug vitaminų ir mineralinių medžiagų, tačiau svarbiausias veiksnys yra tai, kad krūtinėlėje yra minimalus alergenų kiekis, todėl ji tinka vaikų maistui. Iš krūtinėlės galima gaminti sriubas, užkandžius, antruosius patiekalus, salotas, pyragus ir daugelį kitų patiekalų, įskaitant skrebučius.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos filė. Pripildykite puodą 1 litru vandens ir pastatykite ant didelės ugnies. Vandenį pasūdykite. Į puodą sudėkite filė ir virkite 20 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Apkepkite duoną. Sudėkite duonos riekes į sausą, įkaitintą keptuvę, įtrinkite jas česnaku ir kepkite po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.
Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Virtą vištienos krūtinėlę išilgai supjaustykite ilgais dideliais gabalais. Ant duonos užtepkite varškės ir sudėkite salotų lapus, tada vištieną, tada daržoves. Antrąją duonos riekę aptepkite varške ir uždenkite pirmąją.
Kategorijos