Publikavimo data: 2024-09-17
Vištienos maltos mėsos salotų pyragas
Švelnus, skanus vištienos salotų pyragas su troškintomis daržovėmis ir aštriu česnakiniu padažu puikiai tinka šventiniam stalui. Jis nustebins svečius nuostabiu skoniu ir įspūdinga išvaizda. Šis užkandis dėl augaliniame aliejuje apkeptos švelnios vištienos plutelės gaunasi labai sultingas. Be to, jis toks sotus, kad gali pakeisti pilnaverčius pietus ar vakarienę. Šį pyragą galite papuošti prieskoninėmis žolelėmis, pomidorais ir agurkais, alyvuogėmis ir alyvuogėmis ar kitais produktais pagal skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite plutą. Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, miltais ir druska, šiek tiek išsukite. Ant augaliniu aliejumi įkaitintos keptuvės paskleiskite faršą, suformuokite plokštainį ir kepkite po 7 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Svogūnus ir morkas reguliariai maišydami 5 minutes pakepinkite aliejuje. Sutarkuokite virtas bulves ir sūrį. Majonezą sumaišykite su grietine ir išspaustu česnaku.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Ant plokščios lėkštės kaip pirmą sluoksnį sudėkite bulves, šiek tiek pasūdykite ir aptepkite padažu. Ant jų atsargiai išdėliokite vištienos plutelę, vėl patepkite padažu. Ant plutos paskleiskite morkas ir svogūnus, aptepkite likusiu padažu. Paskutinis sluoksnis - sūris.
Kategorijos