Vištienos maltos mėsos salotų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Vištienos maltos mėsos salotų pyragas

Švelnus, skanus vištienos salotų pyragas su troškintomis daržovėmis ir aštriu česnakiniu padažu puikiai tinka šventiniam stalui. Jis nustebins svečius nuostabiu skoniu ir įspūdinga išvaizda. Šis užkandis dėl augaliniame aliejuje apkeptos švelnios vištienos plutelės gaunasi labai sultingas. Be to, jis toks sotus, kad gali pakeisti pilnaverčius pietus ar vakarienę. Šį pyragą galite papuošti prieskoninėmis žolelėmis, pomidorais ir agurkais, alyvuogėmis ir alyvuogėmis ar kitais produktais pagal skonį.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos maltos mėsos salotų pyragas Žingsnis 1
Paruoškite plutą. Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, miltais ir druska, šiek tiek išsukite. Ant augaliniu aliejumi įkaitintos keptuvės paskleiskite faršą, suformuokite plokštainį ir kepkite po 7 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Vištienos maltos mėsos salotų pyragas Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Svogūnus ir morkas reguliariai maišydami 5 minutes pakepinkite aliejuje. Sutarkuokite virtas bulves ir sūrį. Majonezą sumaišykite su grietine ir išspaustu česnaku.

Žingsnis 3

Vištienos maltos mėsos salotų pyragas Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Ant plokščios lėkštės kaip pirmą sluoksnį sudėkite bulves, šiek tiek pasūdykite ir aptepkite padažu. Ant jų atsargiai išdėliokite vištienos plutelę, vėl patepkite padažu. Ant plutos paskleiskite morkas ir svogūnus, aptepkite likusiu padažu. Paskutinis sluoksnis - sūris.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos