Publikavimo data: 2024-06-08
Vištienos pavasario suktinukai
Pavasariniai suktinukai su vištiena gali būti patiekiami kaip pagrindinis patiekalas. Suktinukai puikiai tinka šventiniam stalui ir nustebins svečius, kurie nėra per daug susipažinę su Azijos virtuve. Vištienos suktinukams paruošti reikės krūtinėlės filė, agurkų, morkų, Pekino kopūstų ir žalumynų. Visi ingredientai supjaustomi plonomis ilgomis juostelėmis ir suvyniojami į suminkštinto ryžių popieriaus lakštus.
Žingsnis 1
Apkepkite vištienos filė. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite česnako skilteles. Apkepkite česnaką ir išimkite. Į keptuvę sudėkite vištienos filė. Kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps ir paruduos. Leiskite filė šiek tiek atvėsti ir supjaustykite pailgais griežinėliais.
Žingsnis 2
Pamirkykite ryžių popieriaus lakštus. Po vieną ryžių popieriaus lapą kelioms sekundėms panardinkite į dubenį su šiltu vandeniu. Kai jie suminkštės, padėkite juos ant lygaus paviršiaus.
Žingsnis 3
Surinkite vištienos suktinuką. Ant ryžių popieriaus lapo krašto sudėkite vištieną, morkas, agurkus ir Pekino kopūstus. Užpildytą lakštą susukite į vidurį, tada užlenkite ryžių popieriaus kraštus ant šonų ir toliau sukite, kol gausite suktinuką. Suvyniokite kiekvieną suktinuką.
Kategorijos