Vištienos pilvo skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vištienos pilvo skrebučiai

Skrudinta duona su vištienos skrandžio padažu - puikus būdas paįvairinti meniu. Trapi duona puikiai dera su minkšta sūdyta mase, papildyta rūgščiais svogūnais. Verta atsižvelgti į tai, kad skrandžiai yra tvirta raumenų masė, todėl juos reikia ilgai termiškai apdoroti. Vištienos skrandžiuose yra mažai kalorijų, todėl jie laikomi dietiniais. Juose yra geležies, seleno, fosforo, cinko, A, E, C ir B grupės vitaminų.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos pilvo skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite padažui skirtus produktus. Vištienos skrandukus virkite pasūdytame vandenyje bent 60 minučių. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos įdėkite lauro lapus. Išmeskite skrandukus į sietelį ir pertrinkite juos per mėsmalę. Kiaušinius susmulkinkite.

Žingsnis 2

Vištienos pilvo skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite virtus vištienos skrandukus, kiaušinius, svogūnus ir majonezą. Įberkite šiek tiek maltų juodųjų pipirų. Mišinį paragaukite ir, jei reikia, pasūdykite.

Žingsnis 3

Vištienos pilvo skrebučiai Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Išdžiovinkite duonos riekes skrudintuvėje arba ant keptuvės neįpildami aliejaus. Aptepkite jas paruoštu padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos