Vištienos salotų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Vištienos salotų pyragas

Gardus vištienos salotų pyragas su marinuotais agurkais - sotus užkandis šventiniam stalui. Virtos vištienos filė yra minkšta, o kartu su grietine, sūriu ir keptais grybais įgauna nepaprastai sodrų skonį ir aromatą. Paruošti tokį tortą-salotas galima greitai, svarbiausia išvirti ir apkepti visus ingredientus. Sūrius agurkus galima pakeisti šviežiais, o grybus galima imti marinuotus. Dėl "žiežirbų" į salotas įdėkite obuolių ar riešutų gabalėlių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos salotų pyragas Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Vištienos filė smulkiai supjaustykite. Kiaušinius, bulves, sūrį ir marinuotus agurkus sutarkuokite tarka.

Žingsnis 2

Vištienos salotų pyragas Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite ingredientus sluoksniais ir kiekvieną jų patepkite grietine. Pirmasis sluoksnis - bulvės, tada - marinuoti agurkai, vištienos filė, grybai su svogūnais. Sudėtį užbaigkite kiaušinių plakiniu ir sūrio drožlėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos