Publikavimo data: 2024-09-17
Vištienos salotų pyragas
Gardus vištienos salotų pyragas su marinuotais agurkais - sotus užkandis šventiniam stalui. Virtos vištienos filė yra minkšta, o kartu su grietine, sūriu ir keptais grybais įgauna nepaprastai sodrų skonį ir aromatą. Paruošti tokį tortą-salotas galima greitai, svarbiausia išvirti ir apkepti visus ingredientus. Sūrius agurkus galima pakeisti šviežiais, o grybus galima imti marinuotus. Dėl "žiežirbų" į salotas įdėkite obuolių ar riešutų gabalėlių.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Vištienos filė smulkiai supjaustykite. Kiaušinius, bulves, sūrį ir marinuotus agurkus sutarkuokite tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite ingredientus sluoksniais ir kiekvieną jų patepkite grietine. Pirmasis sluoksnis - bulvės, tada - marinuoti agurkai, vištienos filė, grybai su svogūnais. Sudėtį užbaigkite kiaušinių plakiniu ir sūrio drožlėmis.
Kategorijos