Publikavimo data: 2024-06-23
Vištienos širdies skrebučiai
Skrudinta duona su vištienos širdelėmis - puikus sotų pusryčių pasirinkimas. Jei šalutinius produktus išvirsite iš anksto, patiekalui paruošti prireiks ne daugiau kaip 15 minučių. Vištienos širdeles reikėtų pasirinkti tinkamai. Šviežios ir jaunos bus rausvos arba kaštoninės spalvos. Kvapas turėtų būti salstelėjęs, paviršius - drėgnas, riebalai - balti. Palietus jos turėtų būti šiek tiek elastingos. Įdaras, be subproduktų, švieži pomidorai ir sūris. Pomidorai gali būti paprasti arba vyšniniai, sūris - kietųjų veislių.
Žingsnis 1
Sudėkite skrebučius su vištienos širdelėmis. Ant duonos riekės dėkite virtas vištienos širdeles, ant viršaus uždėkite griežinėlį pomidoro, pabarstykite tarkuotu sūriu. Uždenkite kita duonos riekele ir gerai prispauskite.
Žingsnis 2
Apkepkite skrebučius. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų ir išplakite iki vientisos masės. Aptepkite skrebučius iš abiejų pusių. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite skrebučius. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos, apie 2-3 minutes.
Kategorijos