Vištienos šlaunelių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vištienos šlaunelių skrebučiai

Vištienos šlaunelė laikoma sultingiausia mėsa. Iš jos gaminami sotūs sriubos sultiniai ir sultingi kotletai. Vištienos šlaunelių skrebučiai - sotus užkandis arba lengvas patiekalas. Tokius skrebučius galite derinti su ant grotelių keptomis daržovėmis arba šviežių daržovių salotomis. Vištienos šlaunelės tinka visiems, tačiau jos ypač rekomenduojamos sergantiesiems diabetu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos šlaunelių skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite vištienos šlauneles. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir įkaitinkite ant didelės ugnies, sudėkite šlauneles, kepkite iš abiejų pusių, kol jos taps auksinės spalvos, 10 minučių, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir prieskoniais. Supilkite į keptuvę vandenį, sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite 30 minučių, periodiškai tikrindami, ar mėsa neprikepa. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens.

Žingsnis 2

Vištienos šlaunelių skrebučiai Žingsnis 2
Išdžiovinkite duoną. Įjunkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros, sudėkite bagetę ant kepimo skardos ir džiovinkite 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Vištienos šlaunelių skrebučiai Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Dubenyje sumaišykite saldžiarūgštį padažą ir žoleles. Padažą užtepkite ant paruoštos duonos, tada sudėkite mėsą ir ant viršaus uždėkite riekelę sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos