Vištienos vol-au-vents pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vištienos vol-au-vents

Švelni vištienos filė su česnakiniu padažu, kepta su sūriu. Skamba skaniai, ar ne? O jei ją iškepsite iš mielinės tešlos be mielių ir iškepsite į tvarkingus krepšelius, gausite tikrą kulinarinį šedevrą. Vištienos vol-au-vents su sūriu bus puikus karštas užkandis arba priedas prie pagrindinio patiekalo, o jį paruošti gali net pradedantis virėjas. Paimkite atšaldytą vištienos filė, kurios paviršius turi būti tolygiai blizgantis ir vienalytės spalvos. Sūris turėtų būti kietųjų rūšių, nes jis lengviau išsilydo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos vol-au-vents Žingsnis 1
Paruoškite tešlą vol-au-vents. Iš tešlos išpjaukite vienodus 7 cm kvadratėlius. Sudėkite juos į kepimo formas ir patepkite sviestu.

Žingsnis 2

Vištienos vol-au-vents Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Keptuvėje su aliejumi 3-5 min. pakepinkite svogūnus. Sudėkite filė gabaliukus ir išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite 5-7 minutes. Tada sumaišykite smulkintą svogūną ir išspaustą česnaką su majonezu ir išmaišykite. Sudėkite mišinį į vištieną.

Žingsnis 3

Vištienos vol-au-vents Žingsnis 3
Iškepkite vištieną vol-au-vents. Į formeles su tešla pirmiausia sudėkite mėsą su česnakiniu padažu, ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos