Vitaminų belijašas su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vitaminų belijašas su kopūstais

Jei nuobodžiauja mėsos patiekalai, metas pereiti prie daržovių. Beliašai su kopūstais yra būtent tokie tešlos gaminiai, kurie yra ir skanūs, ir gali būti valgomi gavėnios metu ar vegetarams. Be to, užpildysite valgį skaidulinėmis medžiagomis ir vitaminais. Kopūstai kaip įdaras atsiveria, jei į juos įdedate morkų ir prieskonių. Ir kitais atvejais darbas su šia daržove yra abipusė nauda, ji visada skani.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vitaminų belijašas su kopūstais Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite šiltame piene su šaukšteliu cukraus. Įdėkite druskos, kiaušinį ir miltus. Užminkykite beliašą tešlą ir palikite ją pakilti vienai valandai.

Žingsnis 2

Vitaminų belijašas su kopūstais Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Susmulkinkite kopūstus, sutarkuokite morkas. Keptuvėje pakepinkite svogūną, sudėkite kopūstus, morkas, kelias minutes troškinkite, tada suberkite smulkintus krapus. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Vitaminų belijašas su kopūstais Žingsnis 3
Pakilusią tešlą padalykite į lygias dalis, jas iškočiokite ir į kiekvieną plokštainį įdėkite įdaro.

Žingsnis 4

Vitaminų belijašas su kopūstais Žingsnis 4
Suformuokite koldūnus į trikampį. Kepkite keptuvėje siūle į apačią, kol taps auksinės spalvos, tada apkepkite iš kitos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos