Publikavimo data: 2024-05-25
Vitaminų belijašas su kopūstais
Jei nuobodžiauja mėsos patiekalai, metas pereiti prie daržovių. Beliašai su kopūstais yra būtent tokie tešlos gaminiai, kurie yra ir skanūs, ir gali būti valgomi gavėnios metu ar vegetarams. Be to, užpildysite valgį skaidulinėmis medžiagomis ir vitaminais. Kopūstai kaip įdaras atsiveria, jei į juos įdedate morkų ir prieskonių. Ir kitais atvejais darbas su šia daržove yra abipusė nauda, ji visada skani.
Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite šiltame piene su šaukšteliu cukraus. Įdėkite druskos, kiaušinį ir miltus. Užminkykite beliašą tešlą ir palikite ją pakilti vienai valandai.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Susmulkinkite kopūstus, sutarkuokite morkas. Keptuvėje pakepinkite svogūną, sudėkite kopūstus, morkas, kelias minutes troškinkite, tada suberkite smulkintus krapus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Pakilusią tešlą padalykite į lygias dalis, jas iškočiokite ir į kiekvieną plokštainį įdėkite įdaro.
Žingsnis 4
Suformuokite koldūnus į trikampį. Kepkite keptuvėje siūle į apačią, kol taps auksinės spalvos, tada apkepkite iš kitos pusės.
Kategorijos