Publikavimo data: 2024-05-25
Vitaminų brusketos su kepsniais ir žolelėmis
Nors brusketos laikomos paprastu itališku patiekalu, patiekiamu prieš pagrindinius valgius, šiuolaikiškai interpretuojamas ir įdarytas jis gali būti priskiriamas gurmaniškiems užkandžiams. Kai nėra noro valgyti sriubos ar košės, brusketos yra puikus būdas padėti ir pavalgyti. Be to, ji gali būti labai vitamininga, kaip ši, kurioje yra ir rukolos, ir avokado, ir brokolių daigų, ir daug kitų sveikų prieskonių.
Žingsnis 1
Išvirkite brokolius. Augaliniame aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką ir pipirus, sudėkite dalį virtų brokolių, pakepinkite dar 1 minutę ir įpilkite šaukštą balzaminio acto, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Atvėsusius brokolius sumaišykite su raketa ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Avokadą, rukolą, likusius brokolius ir 2 česnako skilteles susmulkinkite blenderiu. Tada įpilkite pipirų, alyvuogių aliejaus, sojų padažo ir druskos pagal skonį. Sudėkite makaronus į šaldytuvą, kad prisitrauktų.
Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite kepsniais, apšlakstykite augaliniu aliejumi, sojų padažu ir pipirais. Iš abiejų kepsnių pusių plonais griežinėliais sudėkite česnaką. Palikite marinuotis 15-20 minučių, tada kepkite ant grotelių po kelias minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 4
Duoną kepkite 1-1,5 cm storio grilyje. Jos abi pusės turi būti auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Supjaustykite kepsnius plonais griežinėliais, sudėkite į rukolą ir brokolius ir išmaišykite. Įberkite pipirų, druskos pagal skonį, alyvuogių aliejaus ir išmaišykite. Apšlakstykite kruopas makaronais ir ant viršaus sudėkite kepsnių, rukola ir brokolių mišinį.
Kategorijos