Publikavimo data: 2024-06-23
"Volovan" namuose
Gerai pažįstamų ir labai sveikų menkės kepenėlių skonis dar geresnis, kai jos naudojamos kaip sluoksniuotos tešlos volavanų įdaras. Iš prancūzų virtuvės į Rusiją atkeliavęs užkandis iš tešlos ir įdaro, gaminamas krepšelių pavidalo, dėl savo lengvumo ir lengvumo greitai pelnė meilę. Volovanų centrą galite užpildyti bet kokiu jums patinkančiu įdaru. Kad pyragėliai būtų blizgūs, patepkite juos nerafinuotu sviestu, leesonu arba saldžia arbata.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą vol-au-vents. Iškočiokite 4-5 mm storio tešlą. Iškirpkite lyginį skaičių 10 cm skersmens apskritimų. Iš pusės jų išpjaukite centrą. Visus apskritimus ištepkite sviestu ir ant jų uždėkite apskritimus be vidurio. Kepkite ant skardos orkaitėje 15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite orlaides. Sumaišykite menkės kepenėles su kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais. Sudėkite majonezą ir garstyčias, sumaišykite ir aptepkite dubenėlio turinį. Atvėsinkite paruoštus vol-au-vents ir į vidurį įdėkite įdaro.
Kategorijos