"Volovan" namuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

"Volovan" namuose

Gerai pažįstamų ir labai sveikų menkės kepenėlių skonis dar geresnis, kai jos naudojamos kaip sluoksniuotos tešlos volavanų įdaras. Iš prancūzų virtuvės į Rusiją atkeliavęs užkandis iš tešlos ir įdaro, gaminamas krepšelių pavidalo, dėl savo lengvumo ir lengvumo greitai pelnė meilę. Volovanų centrą galite užpildyti bet kokiu jums patinkančiu įdaru. Kad pyragėliai būtų blizgūs, patepkite juos nerafinuotu sviestu, leesonu arba saldžia arbata.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
361 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Volovan" namuose Žingsnis 1
Paruoškite tešlą vol-au-vents. Iškočiokite 4-5 mm storio tešlą. Iškirpkite lyginį skaičių 10 cm skersmens apskritimų. Iš pusės jų išpjaukite centrą. Visus apskritimus ištepkite sviestu ir ant jų uždėkite apskritimus be vidurio. Kepkite ant skardos orkaitėje 15 minučių.

Žingsnis 2

"Volovan" namuose Žingsnis 2
Paruoškite orlaides. Sumaišykite menkės kepenėles su kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais. Sudėkite majonezą ir garstyčias, sumaišykite ir aptepkite dubenėlio turinį. Atvėsinkite paruoštus vol-au-vents ir į vidurį įdėkite įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos