"Volovan" su kepenų paštetu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

"Volovan" su kepenų paštetu

Volovanai gamina greitai ir be vargo, tačiau svarbu laikytis tam tikrų taisyklių. Kad produktai per daug neiškeptų, gabalėlių dugną reikėtų pradurti šakute. Ruošiant tešlą nedirbamąją tešlos dalį reikėtų uždengti drėgnu rankšluosčiu, kad ji neišdžiūtų - vėliau nesuminkštėtų. Svarbu voveraitėms skirtą pagrindą patepti kiaušiniu, kad suliptų pagrindas ir žiedas, tada gaminys išeis lygus. Laikydamiesi šių paprastų taisyklių, galite išgauti tobulos formos kepinius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
303 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Volovan" su kepenų paštetu Žingsnis 1
Paruoškite sluoksniuotą tešlą. Tešlą iškočiokite 0,5 cm storio. Formele išpjaukite apskritimus. Paimkite mažesnio skersmens formą ir iš pusės pirmųjų apskritimų išpjaukite tešlos apskritimus, palikdami žiedą. Dėkite ant kepimo skardos, patepkite juos kiaušiniu, ant viršaus uždėkite tešlos žiedus ir lengvai prispauskite. Kepkite vol-au-vents orkaitėje 15 minučių.

Žingsnis 2

"Volovan" su kepenų paštetu Žingsnis 2
Paruoškite pripildytas vol-au-vents. Paštetą sumaišykite su petražolėmis. Atvėsinkite voveraites ir į kiekvieną įdėkite po 1 šaukštelį petražolių pašteto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos