Publikavimo data: 2024-06-23
Volovan su lašiša
"Volovanai" su minkšta varške ir lengvai sūdyta lašiša - dar vienas šio paprasto, skanaus ir universalaus patiekalo gaminimo variantas. Apie lašišos naudą energingai diskutuoja gastroenterologai, dietologai, kosmetologai, taip pat Vakarų ir alternatyviosios medicinos atstovai. Unikalios šios žuvies savybės leidžia jai lengvai virškintis organizme, prisotinant žmogų beveik visais reikalingais elementais: baltymais, riebalais, aminorūgštimis ir vitaminais.
Žingsnis 1
Paruoškite orlaides. Iš tešlos stikline išpjaukite apskritimus. Tada iš pusės apskritimų išpjaukite mažesnius apskritimus naudodami mažesnę stiklinę. Turėtumėte turėti žiedus. Visus apskritimus sudėkite ant kepimo skardos, ant viršaus uždėkite žiedus ir šiek tiek prispauskite. Aptepkite vol-au-vents kiaušiniu ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Paruošę leiskite atvėsti. Tada ant vol-au-vents dugno dėkite 2 arbatinius šaukštelius varškės ir suvyniotą lašišos juostelę.
Kategorijos