Volovan su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Volovan su lašiša

"Volovanai" su minkšta varške ir lengvai sūdyta lašiša - dar vienas šio paprasto, skanaus ir universalaus patiekalo gaminimo variantas. Apie lašišos naudą energingai diskutuoja gastroenterologai, dietologai, kosmetologai, taip pat Vakarų ir alternatyviosios medicinos atstovai. Unikalios šios žuvies savybės leidžia jai lengvai virškintis organizme, prisotinant žmogų beveik visais reikalingais elementais: baltymais, riebalais, aminorūgštimis ir vitaminais.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Volovan su lašiša Žingsnis 1
Paruoškite orlaides. Iš tešlos stikline išpjaukite apskritimus. Tada iš pusės apskritimų išpjaukite mažesnius apskritimus naudodami mažesnę stiklinę. Turėtumėte turėti žiedus. Visus apskritimus sudėkite ant kepimo skardos, ant viršaus uždėkite žiedus ir šiek tiek prispauskite. Aptepkite vol-au-vents kiaušiniu ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.

Žingsnis 2

Volovan su lašiša Žingsnis 2
Baigti gaminti. Paruošę leiskite atvėsti. Tada ant vol-au-vents dugno dėkite 2 arbatinius šaukštelius varškės ir suvyniotą lašišos juostelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos